Referenser

VSK Bandy valde Proleddisplay Europe AB
För att höja upplevelsen i hallen och erbjuda sina sponsorer större genomslagskraft bestämde sig VSK Bandy att köpa in LED skärmar till arenan.
   - Vi tittade runt på olika leverantörer, men i slutändan blev valet enkelt. Pro-Led hade det bästa erbjudandet, säger Henrik Lundgren, Marknadsansvarig på VSK Bandy.

Precis som de flesta idrottsklubbar var VSK Bandy intresserad av att köpa nya LED skärmar till sin arena ABB Arena syd.
  - Självklart ville vi ha LED skärmar, både för att höja upplevelsen för publiken i arenan och erbjuda sponsorer och samarbetspartners att kunna synas bättre.

Valet av leverantör visade sig enkelt. Valet av leverantör föll på Proleddisplay Europe AB (Pro-Led). De visade sig ha bästa erbjudandet.
  - Pro-Leds helhetskoncept avgjorde. De har en hög tillgänglighet och bra service runtomkring, fortsätter Henrik. Pro-Led hjälper till med finansieringslösningar, installation och eftermarknad. Dessutom samarbetar dem med systerföretaget Sponsorkonsulterna som kan hjälpa till med reklamförsäljning.

Han lägger till med ett leende:
  - Att de är sköna människor och personkemin funkar gör ju inte saken sämre.

Idag är LED skärmarna på plats och allt funkar till belåtenhet hos VSK Bandy.
   - Det vi nu måste förfina är att använda LED skärmarna bättre för att presentera spelarna och annan egen information vi vil få ut, förklarar Henrik. Och då är det bra att ha Pro-Led som kommer med goda råd och tips.

Henrik Lundgren, Marknadsansvarig VSK Bandy, kan varmt rekommendera Pro-Led.